25-10-08

Bjorn gaat naar Revor - Jartazi !

Bjorn is back in town! Na een deugddoende rustperiode is Bjorn terug volop aan het trainen om binnenkort terug het veld in te duiken. Momenteel staat zijn eerste wedstrijd gepland op 22 november. Dan zal hij aan de start staan van de Vlaamse Cyclo Cross Cup te Laarne. De start is om 15u15. Het verdere verloop van zijn programma zal je hier kunnen raadplegen. Voorlopig rijdt hij op 29/11 Koksijde en op 30/11 Drongen-Baarle.

En er is ook nog ploeg nieuws omtrent Bjorn… Zoals jullie misschien al hebben kunnen lezen, maakt Bjorn de overstap naar het Revor-Jartazi team van Jeroen Vanderspinnen & Patrick Stallaert. Een tijdje geleden had Bjorn van Soenens-Germond te horen gekregen dat hij niet meer gewenst was voor volgend seizoen wegens tegenvallende resultaten… Begrijpen wie begrijpen kan!?! 1 overwinning, verschillende top-5 & top-10 plaatsen en heel veel mee in ontsnappingen. Maar blijkbaar voldeed dat niet voor hen.

Nu, Bjorn kan bij zijn nieuwe team laten zien wat hij waard is. Zoals bij veel dingen is er maar 1 remedie: antwoorden met de pedalen en de criticasters lik op stuk geven! To be continued!

15:57 Gepost door Webmaster in Sport | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.